MARANJA YOGA

YOGAFERIE & QIGONG PÅ KARPATHOS, HELLAS  

med Anja og Spiro   9-16 juli 2023


Nærhet til livet, sansene, til deg selv.  Mindre grupper, bedre kontakt.


Daglig praksis i Hatha Yoga og Qigong på den fredfulle øya Karpathos, omringet av sanselig, skjønn natur. Rommene har utsikt over det krystallklare, blå havet og vi møtes på en ute paviljong til daglig praksis, som åpner, nærer og styrker.


Pris på 12 700 kr inkluderer transport til og fra flyplassen på Karpathos, 3 måltider per dag, delt rom med eget bad, 2 t Qigong hver morgen og 2 t Yoga hver ettermiddag og 2 utflukter i løpet av uken med måltid inkludert. Enerom 14 900 kr.


Flybilletter ordnes av deltager. Du kan bestille direkte flyvninger med Apollo som passer med datoene 10-17 juli, på www.apollo.no. Vi er behjelpelige med informasjon ang reise.


Påmelding  Påmelding så lenge vi har ledige plasser. Innbetaling av depositum ved påmelding er på 4000 kr. Hele beløpet må betales innen slutten av april.

Skriv til anja@maranjayoga.com for påmelding


Betaling & kansellering

Kursdeltager innbetaler kr 4000 i bindende depositum ved påmelding og resterende beløp senest 4 uker før oppstart. Med mindre enn 4 uker til oppstart refunderes ikke kursavgiften fra vår side. Men en ny regel hos forsikringsselskapene trådde i kraft i fjor, som dekker deg som kursdeltager på arrangement, hvis du må avlyse pga positiv Covid test.    

Hvis, mot formodning, vi må avlyse, blir hele kursavgiften refundert.


Kontakt Anja på tel 45617887 / anjavib@gmail.com