MARANJA  YOGA

   YOGA     

QIGONG    TAI CHI
ANJA VIBELUND


Maranja Yogaskole startet i 2006 og drives av Anja, sammen med hennes mann Spiros, som er Tai Chi lærer. Hun er fulltids yogalærer med bred egenerfaring i yoga & meditasjon. Hun er utdannet ved den veletablerte Yogalærerskolen i Norge og er medlem av Yogalærerforbundet.


Hun har også spesialutdannelse i yoga for gravide, kunstnerutdannelse, Psykodrama terapeut grunnutdannelse, "Rythm for evolution" - rytmeutdannelse fra USA og grunnfag i pedagogikk og filosofi fra Universitetet i Oslo.


"Det jeg setter spesielt pris på i Anjas klasser er hennes helt jordnære måte å få meg til å oppleve det som skjer i meg selv, her og nå. Og at kroppen får bestemme hvor grensene går.  Føler en ro og avspenning i øvelsene ."


-Maja

                                               RETT INN I KRAFTEN  

                                     En til en med AnjaDen beste kilden til et godt (ikke perfekt) liv, er så nær oss at vi knapt nok får øye på den

og for det aller meste overser den.


Vi er ofte så opptatt av å beskytte oss og unngå ubehag, at vi glemmer å lytte, forbi all "støyen" og inn til "det som er sant".  Da blir vi sårbare for hva andre mener og sier. Vi gir bort kraften vår og sitter fast i de samme vanskelige relasjoner/situasjoner, igjen og igjen.  


Jeg brenner for å hjelpe deg å finne svarene selv, å lytte forbi all "tanke-støy" og frykt og være i aktiv dialog med din sannhet. Vi klargjør begrensende mønstre, finner nye som styrker og lager en plan på hvordan de skal integreres på lengre sikt.


Det også et stort rom for den sårbare, lille delen som ikke alltid forstår og som kanskje er redd for eller ikke har lyst til å forandre seg.


Gjennom lett dialog og intuitiv og kreativ tilnærming, finner vi ut hvor "skoen trykker". Eller kanskje du bare vil ha mer tilgang på glede, hvile eller kjærlighet i livet ditt?


Fokuset er mer på det som har energi i øyeblikket og de sporene som er i systemet vårt , enn på det som skjedde en gang for lenge siden og som vi ikke kan gjøre noe med.


Det vi kan gjøre noe med, befinner seg alltid her og nå.

  

Du kan komme med en klar problemstilling eller bare med et ønske om leve med mindre motstand og mer mening.


Jeg anbefaler 4 ganger i første omgang, da gjentagende fokus-arbeidet, er nødvendig for varig endring. Men en enkelt sesjon er også mulig. Fysisk oppmøte eller på zoom.


Varighet: 1 t 15 min   Pris : 1200 kr.  Pris 4 ganger : 4200 kr   Pris 7 ganger: 7000 kr


Bestill tid ved å sende mail til anja@maranjayoga.com.


"Å jobbe med Anja er både kraftfullt, nærende og gøy! Jeg er så imponert over kontakten hun har med sin egen intuisjon, og hvordan hun alltid underviser 100% fra egen innsikt og erfaring.

- Kathrine Tuset Jenssen 2021

"Jeg følte at "indre meg" fikk komme frem i lyset, uten å si eller forklare så mye. Gikk derifra med letthet, mer energi og en ny selvtillit, i møte med de utfordringer jeg kom med "

- Sykepleier 2021


Gjennom flere måneder med veiledning hos Anja, opplever jeg at hun gir meg nøkkel på nøkkel, til å åpne dører, jeg ikke engang visste fantes, inne i meg selv."

- Ellen Marie Anstensrud